Menu Close

Izabrano novo vodstvo Zajednice

U petak 16. prosinca 2016. u velikoj sali Hrvatske čitaonice Trsat s početkom u 14:00 sati održana je redovita godišnja i djelomično izborna skupština Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije. Obzirom da je dosadašnji predsjednik Marino Čikeš bio podnio ostavku na dužnost iz osobnih razloga, a tako i član Izvršnog odbora Mario Kajapi radi odlaska u mirovinu, bilo je potrebno izabrati nova tijela Zajednice.

2016_12_16_skupstina

Za predsjednika Zajednice je izabran dosadašnji dopredsjednik Dorian Božičević (predsjednik i zastupnik Zajednice tehničke kulture Grada Malog Lošinja) , za dopredsjednika je izabran Ivica Ćiković (zastupnik Akademskog astronomskog društva Rijeka), a za člana Izvršnog odbora Goran Gračanin (zastupnik Doma mladih Rijeka).

Nakon Skupštine održana je Svečanost podjele nagrada i priznanja u tehničkoj kulturi Primorsko-goranske županije za 2015. godinu te prigodni domjenak. Na Skupštini i Svečanosti je prisustvovao pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić.

2016_12_16_cikovic_bozicevic_josipovic

Ivica Čiković, dopredsjednik Zajednice; Dorian Božičević, predsjednik Zajednice i Zvonko Josipović; predsjednik Nadzornog odbora

Skip to content