Menu Close

Poziv na 9. Edukativnu CB radionicu

Hrvatski savez CB radioklubova organizira 9. Edukativnu CB radionicu u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. Radionica je organizirana u dvama terminima: 21-27. srpnja i 6-12. kolovoza 2020. godine. 

 Županijska zajednica tehničke kulture u suradnji sa Hrvatskim savezom CB radiokljubova omogućila je 8 besplatnih radionica po terminu. Radionici mogu pristupiti učenici od trećeg do osmog razreda osnovne škole .

 Cijena kotizacije je 1000 kuna po učeniku, s područja PGŽ . Kotizaciju je moguće platiti u dvije rate (prva rata do 15. srpnja, druga do 15. rujna 2020.), a ona uključuje: prijevoz, hranu (tri obroka dnevno), liječnički nadzor, kamp (šatore), pedagoške voditelje, prigodnu majicu i korištenje opreme. 

Učenici će imati priliku sudjelovati na radionicama CB radiokomunikacije, orijentacije, elektrotehnike, 3D modeliranja, aviomodelarstva i na terenskoj nastavi. Učenici će spavati u kampu u kojem su postavljeni šatori. 

Prijavnica se nalazi na linku https://www.hscb.hr/14-novosti/212-poziv-na-9-edukativnu-cb-radionicu.html

Važno je istaknuti da je osigurana mogućnost pridržavanja epidemioloških mjera. U kampu je obvezno koristiti dezinfekcijska sredstva, broj učenika je smanjen, a također su osigurani toplomjeri te mjere sigurnosnog razmaka.

Radujemo se druženju i aktivno provedenom ljetu!

Skip to content