Menu Close

Zajednica tehničke kulture Primorsko – goranske županije u suradnji s Osnovnom školom Zvonka Cara Crikvenica održala je pravi ŠUŠUR radionica

Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije u suradnji sa Osnovnom školom Zvonka Cara, Crikvenica održala je radionice na kojima su sudjelovali svi učenici od prvog do osmog razreda.

Radionice su održane iz aviomodelarstva, modelarstva, 3D olovke, upravljanje dronovima, STEM radionica Karolina spašava Rijeku, Putevima Frankopana, Canva, elektronika i radionice iz modelarstva -izrada uporabnih predmeta.

Na radionicama su sudjelovali i Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka i Hrvatski saveza pedagoga tehničke kulture.

Veliki uspjeh je zabilježen podatkom da je sveukupno 485 sudionika sudjelovalo u dva dana radionica koje su održane 15.-16. rujna. Svi polaznici stekli su nove vještine, koje se ne mogu steći u redovnoj nastavi što je bio i jedan od ciljeva ovakvih radionica. 

Vrijeme provedeno na radionicama je učenicima proletjelo, jer su djeca , gotovo igrajući se, koncentrirano, a vrlo ozbiljno pristupila poslu. Rezultati su bili više nego odlični. Djeca su pokazala mirnoću, strpljivost, kreativnost, a , što je najvažnije, uživala su u svakom trenutku radionice i poželjela da se vrlo skoro ponovi.

Mobilna škola tehničkih aktivnosti  bila je pravi ŠUŠUR koju je financirala Primorsko-goranska županija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content