Menu Close

Uspješan nastup Riječkih inovatora na Sajmu nautike Pula Boat Fair

U subotu, 18. listopada zatvoren je 5. Pula Boat Fair, međunarodni sajam brodske opreme i brodova. Sajam je obilježilo više od 320 održanih poslovnih sastanaka na međunarodnim poslovnim susretima, više od 2.500 posjetitelja, niz stručnih predavanja renomiranih predavača, hrvatska i svjetska premijera motorne jahte, izlaganje 40-ak plovila na moru i kopnu te niz popratnih događaja..

Sajam je i ove godine opravdao očekivanja te se pokazao kao izniman doprinos u unapređivanju poslovanja mnogih obrta i tvrtki.
Pula boat fair inače je specijalizirani sajam koji pridonosi profiliranju kvalitete, otvaranju tržišta i plasmanu proizvoda na  domaćem i međunarodnom tržištu.

Među brojnim izlagačina našli su se Riječki inovatori:
Korona d.o.o. Rijeka, Simtec marine d.o.o., Pneumatika Metal d.o.o., Plast-A/ Polimix, Sven Maračić, SG stolarija, Petra Juračić, Doris Klopotan i Maja Šarec.

Priznanja su dodjeljena svim učesnicima sajma nautike Pula Boat Fair.

Posebna priznanja su dodjeljena su klubovima mladih tehničara: Osnovna škola Kozala,  Osnovna škola Trsat,  Osnovna škola Srdoći, Osnovna škola Vežica, Srednja škola za elektrotehniku i računalstvo.

Skip to content