Menu Close

POZIV UMIROVLJENICIMA GRADA KASTVA

Pozivaju se umirovljenici sa područja Grada Kastva da se prijave na informatičku radionicu 50+ osnovna razina koju financira Grad Kastav.

Radionica obuhvaća temeljne informatičke pojmovi, osnove rada u operativnom sustavu Windows, Exscel, pretraživanje i korištenje interneta, primanje i slanje elektroničke pošte, prijava i rad u sustavu e-Građani, upoznavanje sa društvenim mrežama (sigurnost, digitalni tragovi, kako prepoznati lažne vijesti, uređivanje Facebook profila, Youtube – pretraga videa), instalacija programa (instalacija legalnih Office programa, instalacija mobilnih aplikacija (podsjetnika za lijekove, društvenih mreža) , mobilni uređaji (instalacija aplikacija za komunikaciju), kako odabrati pravu aplikaciju za video poziv i kako on treba izgledati, sigurnosti povezivanje mobitela i TV-a), izborna tema: Internet bankarstvo ( sigurnost prilikom korištenja, preduvjeti korištenja; e-Građani – zašto je to odličan servis i koje su mu mogućnosti).

Molimo zainteresirane umirovljenike sa područja Grada Kastva da se prijave u Udrugu umirovljenika Grada Kastva. O početku radionice polaznici će biti obaviješteni u dogovoru sa Udrugom umirovljenika Kastav.

PROGRAM FINANCIRA GRAD KASTAV
Skip to content