Menu Close

Svečana podjela priznanja polaznicima radionice 50+

U Gradskoj vijećnici Grada Kastva, 23. rujna 2021. godine održana je svečana podjela priznanja polaznicima dviju radionica 50+ koju provodi Zajednice tehničke kulture Pgž  a koje je financirala Primorsko-goranska županija i Grad Kastav.

Svečanosti su prisustvovali pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulture Sonja Šišić i gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac koji su u svom obraćanju polaznicima uz čestitke  istaknuli važnost ove radionice koju je prepoznala ne samo Primorsko-goranska županija već i Grad Kastav.

Polaznicima se također obratila i predsjednica Zajednice-tehničke kulture Primorsko-goranske županije Ružica Kamenjašević koja se je uz čestitke  zahvalila Primorsko-goranskoj županiji i Gradu Kastvu koji su prepoznali važnost ove edukacije i financirali dvije radionice s nadom da će ih podržavati i ubuduće. Također je naglasila da je tehnička kulture važan čimbenik u društvu s naglaskom da je ova godina 75. godišnjica Hrvatske zajednice tehničke kulture i 25.godišnjica Zajednice tehničke kulture Pgž.

Polaznicima radionice priznanja je uručila pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulture Sonja Šišić i gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac koji je polaznicima  uz čestitke podijelio i ruže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content