Menu Close

Šušur u Nacionalnom centru tehničke kulture, Kraljevica

Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županija u suradnji sa Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i Zajednicom tehničke kulture Osijek održala je 30. rujna manifestaciju Šušur koju su financirali Primorsko-goranska županija, Grad Kraljevica i Grad Bakar.
Na svečanom otvorenju prisustvovali su pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Sonja Šišić, gradonačelnik Grada Kraljevice Dalibor Čandrlić , ravnatelj Osnovne škole Bakar Tomislav Uzelac – Šćiran, ravnateljica Dječjeg vrtića Orepčići, predstavnici Zajednice tehničke kulture Grada Osijeka i Saveza inovatora Zagreba
Cjelodnevno događanje popraćeno je raznim radionicama iz 3D modeliranja i printanja, izrade elektroničke igrice, aviomodelarstva , natjecanje u dronovima na kojima su sudjelovali polaznici Dječjeg vrtića Orepčići te učenici iz Osnovne škole Bakar, Osnovne škole Hreljin, Srednje škole za elektrotehniku i računalstvo Rijeka i Elektrotehničke škole iz Zagreba.
S obzirom na veliki broj prijavljene djece odrađeno je 10 radionica što je najveći broj dosada odrađenih radionica u jednom danu koje je provela Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije.
Manifestacija Šušur održana je povodom 75. godišnjice Hrvatske zajednice tehničke kulture i 25. godišnjice Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Skip to content