Menu Close

Svečana završnica Obiteljskih radionica u Kostreni

Dječji vrtić Zlatna ribica u Kostreni drugu godinu zaredom bio je domaćin Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije koja je održala Obiteljske radionice za tri grupe polaznika. Na radionicama su sudjelovali roditelji sa djecom zajedno stvarajući kreativne predmete sa 3D olovkama koje su ponijeli svojim kućama. Ovakvim radionicama stimulira se STEM područje od vrtićke dobi koje doživljava uspon u podučavanju djece. Da su radionice doživjele pravu atrakciju dokazuje i to da je Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije održala i radionicu za dvadeset odgajatelja koju je financirala Primorsko-goranska županija.

Danas je na svečanosti prilikom podjele diploma i slatkih paketa za polaznike prisustvovao načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić, viša stručna suradnica za sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Suzana Badurina i predsjednica Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije Ružica Kamenjašević.

Uz prigodni program u kojem su sudjelovali djeca skupine Čakavski kantunić, nastupili su i skupina Macaklini te skupina Zvjezdice. Uz veselje i ples na kraju su se rezale torte.
Obiteljske radionice financirala je u cijelosti Općina Kostrena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content